ONLY LIVE MIX

Close Radio Tv

Soluție complet automatizată de radio vizual într-un mod simplu


Se integrează cu software-ul dvs. de redare radio existent și are, de asemenea, încorporat un program de redare radio și TV gratuit

Accesibil tuturor radiodifuzorilor

Transformă-ți radioul într-un canal de televiziune cu CLOSE RadioTV

Permite radioului dvs. să transmită videoclipuri în direct și creează o nouă lume de oportunități pentru posturile de radio, audiența lor și sponsorii lor.


Principalele caracteristici ale soluției CLOSE RadioTV

Streaming video HD INCLUS

CLOSE RadioTV include streaming audio și video HD fără costuri suplimentare, astfel încât semnalul dvs. de difuzare să poată fi pe Internet chiar din momentul în care ați instalat CLOSE RadioTV în postul dvs. de radio. Semnalul dvs. de difuzare profesional de înaltă calitate va fi întotdeauna pe Internet, fără excepție.

mediaTV Radio și automatizare TV Playout

Ușor de operat, robust și puternic, cu o abordare modernă de a face radio vizual, dotat cu flexibilitate, permițând operatorilor să realizeze radio după cum doresc. Simplu și perfect pentru realizarea radioului vizual.

BotCAM

Automatizarea camerelor video prin audio, sunt afișate doar camerele celor care vorbesc în studio. Toate acestea se realizează automat, fără a fi necesară nicio interacțiune din partea operatorului.

Clipuri video din cloud

Videoclipuri descărcate automat din cloud. CLOSE Radio TV oferă un spațiu de stocare în cloud pentru clipuri video. Conținutul video este produs într-un mod complet automatizat.

Streaming video pe rețelele sociale

Youtube Live + Facebook Live + Site-ul dvs. web 24/7
Transmite simultan la 6 CDN-uri – YouTube Live, Facebook Live, Instagram TV, Twitch… + semnalul video al site-ului tău web publicat 24/7 – cu un singur semnal video încărcat. Acest lucru vă permite să utilizați o conexiune convențională la Internet pentru a transmite cu calitate HD și fără întreruperi în 6 locuri în același timp.
Produs de CLOSE RadioTV Cloud

Chroma key – Seturi virtuale

Este o tehnică audiovizuală utilizată pe scară largă atât în industria cinematografică, cât și în industria TV pentru a extrage o culoare dintr-o imagine și a înlocui cu o altă imagine zona pe care a ocupat-o și a crea decoruri virtuale.

Suportă toate tipurile de camere video

O gamă largă de opțiuni pentru camerele video. CLOSE Radio TV poate funcționa cu toate tipurile de camere web și camere profesionale: camere web HD, camere HD-SDI, camere HD broadcast PTZ, carduri de captură video, camere de trafic IP sau de securitate care utilizează protocoale RSTP sau HTTP, chiar și camere mobile precum smartphone-urile.

Camere virtuale pentru videoconferințe

Ideal pe Google Meet, Zoom și platforme similare. Creează o intrare video separată pentru fiecare participant la întâlnire. Vă permite să vă configurați scenele cu libertate nelimitată.

Scene inteligente

Declanșați imagini, videoclipuri și titluri rapide, cu poziții definite de utilizator

Funcționează cu redarea radio actuală

Se integrează cu peste 25 de software de automatizare radio, operatorul radio nu are nevoie să învețe nimic nou

Așa funcționează CLOSE RadioTV
Noul mod de a face Visual Radio

CLOSE RadioTV we are creating together the visual radio

Instalați imediat soluția noastră Visual Radio și automatizarea video și, în numai 5 minute, radioul dumneavoastră va fi transformat într-un canal TV modern care difuzează muzică, clipuri video, camere video live și știri în întreaga lume și pe toate dispozitivele fără a fi nevoie să descărcați orice conținut în avans, creați liste de redare sau învățați cum să utilizați sisteme complexe.

Pentru mai multe informații puteți consulta pagina web Close Radio TV și oferta specială, ne puteți contacta pe adresa de mail mirel.balan@radiofxnet.ro

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe